Yeni Ücretsiz Hızlı Blogger Temaları

Yeni Ücretsiz Hızlı Blogger Temaları 


Bildiğiniz üzere blogger, google'ın en eski, en iyi ürünlerinden birisidir ve aktif olarak çalışan en eski blog platformudur.Blog sahibi olmak için bir ücret edemeniz gerekmez, gmail hesabı oluşturmanız, blogger'a ulaşmanız için yeterlidir.Hesabı açtıktan sonra artık sizde blog sahibi olabilirsiniz.Temel düzeyde bilgisayar bilgisine sahip her insan bir blog yazarı olabilir.

Blogger'da varsayılan olarak blogger temaları bulunmakta lakin bunlar bazen yeterli olmuyor.Tasarım açısından çok sade olması bizi yeni tema arayışına sokuyor.Google'da aramanız takdirde, hali hazırda birbirinden güzel, seo uyumlu blogger temaları, ücretsiz kaliteli blogger temaları, free blogger templates, blogger themes yada açılışı hızlı blogger temaları bulmak çok kolay.

Blogger temalarını ücretli alabileceğiniz gibi ücretsiz olarak da indirebileceğiniz blogger temaları mevcut.Ben bu paylaşımda ücretsiz blogger temalarını paylaşacağım.
Not : Blogger temalarını ücretsiz olarak paylaştığım bu paylaşımımı sürekli güncel tutmaya çalışacağım.Sizde yeni blogger temalarından haberdar olmak için bu paylaşımı takip edebilirsiniz.

Ücretsiz Hızlı Blogger Temaları indir


. Yemek Tarifleri Blogger Teması


İndir     Demo


2. Fashion Glamour Blogger Teması


İndir     Demo


3. Addiction Blogger Teması


İndir     Demo


4. Revoltify Blogger Teması


İndir     Demo


5. Phantom Blogger Teması


İndir     Demo


6. Vienna Lite Blogger Teması


İndir     Demo


7. Minima Colored Blogger Teması


İndir     Demo


8. Pratico Light Blogger Teması


İndir     Demo

9. Lycoris Blogger Teması


İndir     Demo


10. Timeline Blogger Teması


İndir     Demo


1- Magbook


Magbook By Theme Freesia

Magbook, Theme Freesia tarafından geliştirilen genel içerikli siteler için ideal bir wordpress temasıdır. WordPress özelleştiricisi ile istediğiniz rengi siteye uygulayabilir ve daha bir çok kişiselleştirme ayarını Magbook sayesinde gerçekleştirebilirsiniz.

2- Hestia


Hestia by themeisle

Hestia, themeisle tarafından geliştirilen son derece özelleştirilebilir olup başta blog siteleri olmak üzere aklınıza gelebilecek her türlü sitede kullanıma uygun wordpress temasıdır. Ayrıca çevrimiçi mağaza eklentisi olan woocommerce ilede uyumludur.

3- Islemag


isleMag by themeisle

Islemag, themeisle tarafından geliştirilen wordpress blog/magazine temasıdır. WordPress özelleştiricisi sayesinde istediğiniz özelleştirmeyi yapmanıza olanak sağlar. Responsive olması en büyük artısı.

4-Cali


Cali by athemes

Cali, athemes tarafından geliştirilen wordpress blog temasıdır. Başta moda seyehat gibi sitelerde kullanılabilir Cali, her türlü kişisel blog sitesi için uygun bir yapıya sahiptir.

5-Cenote


Cenote by themegrill

Cenote, themegrill tarafından geliştirilen wordpress blog temasıdır. Oldukça modern bir görünüme sahip olan Cenote temasının hem ücretli hemde ücretsiz versiyonu mevcuttur. Yapımcı tarafından hazırlanan hazır döküman dosyası sayesinde kullanımı oldukça basittir.

6- Type


type by designlabthemes

Type, designlabthemes tarafından geliştirilen wordpress blog temasıdır. Sade ve şık görünüme sahip olan Type blog, e-ticaret ve dergi siteleri için oldukça uygun bir seçim olacaktır.

7- Hitmag



Hitmag, themezhut tarafından geliştirilen wordpress blog/magazine temasıdır. Yaklaşık 5 adet farklı ana sayfa görünümü sunan Hitmag temasının bir ücretli birde ücretsiz versiyonu mevcuttur.
Başta blog siteleri olmak üzere haber, dergi siteleri içinde kullanıma uygun bir wordpress temasıdır.

Yeni Ücretsiz Hızlı Blogger Temaları Yeni Ücretsiz Hızlı Blogger Temaları Reviewed by ücretli satışlar on 11 Haziran Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.