DİZİPRESS V5 WORDPRESS DİZİ TEMASI İNDİR

DİZİPRESS V5 WORDPRESS DİZİ TEMASI İNDİR

DİZİPRESS V5 WORDPRESS DİZİ TEMASI İNDİR



Yeni Üyelik Sistemi

Wordpress’ten tamamen Arındırılmış giriş, kayıt ve şifremi unuttum alanları ile %100 güvenlik ve %100 orjinal görünüm.
bildirims

Yeni Bildirim Sistemi

Yeni Bildirim sistemi ile üyeleriniz takip ettiği diziler, kullanıcılar ve diğer tüm alanlarda bildirim alıyor, bölümlerini kaçırmıyorlar. Ayrıca kullanıcı isteğine bağlı mail gönderim sistemi.
dpdizi

Dizi Profil Sayfası

Yenilenen Dizi profil sayfası ile, dizinin bölümlerine daha hızlı ulaşım, diziye ait kapak fotoğrafı ve dizi detayları daha derli toplu..
izlediklerim

İzle, Takip et Beğen

Kullanıcılar için geliştirdiğimiz, Dizi takibi, bölüm izleme, kullanıcı takibi, yorum beğenme(me) gibi özellikler ve bunların bildirim sistemine entegresi.
takip

Üye Takibi, Ektileşim

Kullanıcılar Hem dizileri hem birbirilerini takip edebilirler. Takip ettiği dizi ya da kullanıcı hakkında bildirimler alabilirler. Yeni bölüm yayınlandığında ya da takip ettiği üye yorum yaptığında bildirim ve mail alırlar.
profil

Yeni Profil Sayfası

Üyeler Yeni profil sayfasıyla tüm alanlarına erişebileceği aktif menüyü kullanabilir. İzleme listesi, favori listesi ve tüm ayarlarını değişebileceği ayarlar sayfasını rahatlıkla kullanabilir. Ayrıca kişiye ait bilgiler ve sosyal medya bağlantıları eklendi.
sayfa-yapici

Profesyonel Sayfa Yapıcı

Yeni Visual composer Entegresiyle 26 adet Modül ve sınırsız kombinasyonla istediğiniz görüntüyü oluşturabilir Dizipress’i kullanan herbir müşterimizden daha farklı görüntüyü yakalayabilirsiniz. Ayrıca önceki versiyonlarda bulunan tüm sınırlamalar kaldırılmıştır.
comment

Yorum Beğenme & Spoiler

Yeni Versiyonla birlikte uyarladığımız yorum beğenme(me) ve Yorum için spoiler kısmı geliştirişmiştir. Çok beğenilen yorumlar için popüler yorumlar alanı eklenmiştir ve spoiler eklemenin önceki versiyondaki zorluğu kaldırılmıştır.
izledim

Yeni İzleme, Sonra İzle ve Beğen Butonları

Bölümleriniz ve filmleriniz için yeniden tasarlardığınız izledim özelliğinin yanında, Sonra İzle butonu eklenmiştir. Üyelerinizin erişebileceği butonlar ile daha etkileşimli bir yapı oluşturuldu. Ayrıca Beğen / Beğenme butonlarıyla bölüm hakkındaki değerlendirmeleri eklenmiştir.
filtre

Yenilenen Tavsiye / Filtre Sayfası

Dizi tavsiye sayfası ve filtre sayfası birleştirilmiştir. Kullanıcılarınız hem dizi hem filmleri istediği gibi filtreleyebilecek, kendilerine özel tavsiyeler alabilecekler. Ayrıca filtrelerin Sayfa yüklenmeden kaldığı yerden devam edebileceği özellik eklenmiştir.
renk

Sınırsız Renk

Sınırsız Renk seçeneği ile Dizi Press v4 ile oluşturduğunuz sitenizin %99 ‘a varan alanlarını istediğiniz renkte ayarlayıp önizleyebilir, kendinize özgün bir renk şablonu oluşturabilirsiniz. Üstelik sadece birkaç tıklamayla..
ozellestir

Canlı Önizleme

Dizipress v4 için tasarladığımız yeni frameworkümüz sayesinde ayarlar panelinden yapacağınız tüm değişiklikleri anlık olarak sitenizde görebilirsiniz. WordPress’in bileşen sistemiyle ortak çalışan bu sistem ile renk alternatifleriniz ve ayarlarınızdaki değişimi anında görebilirsiniz.
film

Daha Aktif Film Alternatifi

Dizipress v4 ile artık Filmlerinizi daha fazla modülde kullanabilir, sitenizi tam bir sinema şölenine çevirebilirsiniz. Filmlerinizi ve dizilerinizi hatta bölümleriniz için tüm modülleri kullanabilirsiniz. Sadece 1 kaç tıklamayla sınırsız görüntünün tadını çıkarın
reklam

Sınırsız Reklam Alternatifi

Dizipress v4 ile kullanacağınız sayfa yapıcı ile sitenizin istediğiniz bölümüne istediğiniz an reklam kodlarını girebilirsiniz. Ayrıca sabit reklamlar için admin panelinden özel ayarlamalar ile sadece üyelere gizleyebileceğiniz reklamlar oluşturabilirsiniz.

v5


Ekran Resmi 2017-09-27 20.26.16

2 Ayrı Dizi Profil Sayfası

Eski Profil sayfasına ek olarak admin panelinden seçebileceğiniz yeni Dizi profil sayfasını aktif ettik. Kapak fotoğrafı yerine bilgilendirme metni ve birkaç farklılık ile daha yeni bir görüntüye sahip olabilir, ya da eski görüntüde kalabilirsiniz.
Ekran Resmi 2017-09-27 20.27.58

2 İzleme Sayfası

Yeni izleme sayfası ile bir çok çeşitte izleme sayfasına sahip olabilirsiniz. Bunların başında gelen tam sayfa izleme ve eski stil izlemenin yanında, başlık stili, diğer bölümler stili ve izleme sayfasında dizi profil sayfasına geçiş linkleri ile zenginleştirilmiş görüntüleri kendinize göre uyarlayabilirsiniz.
Ekran Resmi 2017-09-27 20.28.53

Yeni Günlük Akış Modülü!

Paylaşım zamanına göre zamanlanan , Bugün eklenen, dün eklenen ve xx tarihinde eklenen diziler şeklinde kıvama bürünen son yazılarınızı gösterebileceğiniz modülü aktifleştirdik. Ayrıca bu modülde, Son Yazılar modülünde olduğu gibi, stil, kolon ve yazı sayısını kendiniz belirleyebileceksiniz.
Ekran Resmi 2017-09-27 20.29.40

Video Report butonu

Bildirim butonu ile çalışmayan videolarınızı üyelerinizin bir tıkla size bildirim göndermesini sağlayabilirsiniz.
Ekran Resmi 2017-09-27 20.30.49

Arama kutusu ve otomatik Tamamlama

Yeni arama kutusu sayesinde tüm dizilerinizi bir saniyeden daha az bir sürede otomatik tamamlama yöntemiyle kullanıcıya hızlı ulaştırın. Ayrıca bunun yanında normal arama sistemide çalışmaya devam etmektedir.
Ekran Resmi 2017-09-27 20.31.53

Yeni Şifremi Unuttum Sayfası

Şifremi unuttum sayfasını Dizipress v5 ile hayata geçirdik. Artık kullanıcılarınız wp arayüzünü kullanmadan şifrelerini güncelleyebilecekler.
Ekran Resmi 2017-09-27 20.33.03

Yeni Filtre Sayfası

Dizipress v4 te var olan filtre sistemi etkisiz hale getirilip ajax olmadan daha hızlı çalışan Filtre sistemi etkinleştirilmiştir. Ayrıca filtrede bulunan Dizi ve Film seçme özelliği de kaldırılmış olup, kullanıcı hangi sayfadaysa ona göre aramaya yapan sistem getirilmiştir.




İNDİR-DOWLAND
DİZİPRESS V5 WORDPRESS DİZİ TEMASI İNDİR DİZİPRESS V5 WORDPRESS DİZİ TEMASI İNDİR Reviewed by ücretli satışlar on 16 Mayıs Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.